jahitan terbuka

salam ada tak kat sini yg jahitan terbuka?? tpi x jahit balik n jahitan tak cantum kembali?? ada masalh x akn dtg klau brsma suami??

8 Balas

allah..bila baca ni tringat lak saya dulu bsalin jahitan terbuka..bkn sebab sy lasak ke apa...tp sebab misi cuci dkat rumah kasar gila...seblum misi cuci ok je jahitan...suami sy tgok misi cuci rasa mcm nk mrah je... alhamdulilah skrg dah ok... sy g swasta... diorang buka bnang.. n bg ubat..nk jahit blik mcm xpadan dgn harga.... sebab isi byk dah tumbuh... cuma tgl parut je..nmpk xcantik..😌