Jahitan normal terbuka sikit

Hi, ada tak yg pernah alami mcm ni. Jahitan tertetas sikit belah luar, jadi dia terbuka/terkangkang mcm tu la. Ada suggestion tak mcm mana nak bg cantum semula? Takut nak jahit balik 😥😥#SeriusTanya

2 Balas

Nak tanya sikit sorry lari tajuk kalau nak tukar preggy pegi melahirkan camna yer? Sebab saya dah melahirkan.Profile masih preggy.TQ

hai. nak tanya la macam mana sis bole tau jahitan tu terbuka? ad rasa sakit ke macam mana?

2mo ago

tak rasa sakit, bila pegang dah takde jahitan tu, dia jadi terbuka/ ternganga.