takut ubat

Salam. Ada tak dalam kalangan mommy kat sini pregnant tp jenis takut ubat. Tkt sgt nak telan acid folic pun tk mampu. Ada alternatif lain tk selain makan acid folic jenis pil ? Pleaseeeee

43 Balas

sy ingat g Masa Saya warded sb miscarriage tahun 2006.. sblh bed Saya ad seorang wanita ..sy tgk ats meja dia ad mcm2 jenis biskut..mula2 x tahu..sy pn terfikir..akak ni mmg pesen kna mkn on time kot..pas tu nk d jadikn cerita..smsa nurse bawa ubat utk dia mkn..sy perasan dia mkn skli dgn biskut😂😂😂...Masa dia mkn dgn biskut tu Sy pandang je dia..mcm terkedu..sb x pnah tgk org mkn ubat skli dgn biskut..😆😆😆... last2 akak tu bercerita Kat sy.. dia mmg takot mkn ubat..jadi dia buat alternative sdri..sambil mkn ubat kunyah skli dgn biskut...🤣🤣🤣🤦🤦🤦