Uri di bawah

Salam.. Ada sesiapa yg berpengalaman mengandung uri di bawah? Boleh ke uri naik ke atas sendiri? Kene masuk hospital awal ke kalau uri masih di bawah dlm 30 mggu kandungan? 😥😥

2 Balas

sy ada pnglmn uri bwh..placenta previa type 3.. bersalin ms 34minggu..ank stay nicu 17hri..berat bby ms lahir 2.1kg... mcm uri bwh ni..jgn stress2 n kena bykkn bedrest.berdiri lm..byk berjln pn xblh..just rehat je..sbb risiko tggi..bhya pd mommy also bby.. mg d pmudahkan segalanya..Aamiin

4y ago

terima ksh

hye mommy. .uri kt bwh mmg kne byk bedrest. .kne rhat sntiasa. .xbole buat ape2 keje. .risili tgi jgk kalo uri ke bwh. .dlm msa bedrest. .mommy slalu2 la pjuk baby pusing2. .nty bby akn tlak uri skli. .byk kn rehat ye mommy 🥰😍.take care

4y ago

alhamdulillah. .tahniah mommy. .