URI BAYI RENDAH (12W5D)

salam saya bru je lps check up dkt kkia. doc ckp uri bayi saya rendah. risau sgt sgt...ada sesiapa berpengalaman dlm ni tlg saya mcm mne nk naikkan uri baby dlm perut😭 saya first pregnancy... #firstmom #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

wslm. masih terlalu awal tu sis. sy pun.masa usg 20w uri dibawah. tp doc ckp normal lg. nanti kalau masuk 6 bulan uri masih rendah atau tutup laluan,barulah patut risau. apa2 pun,tanya doc kalau ada keraguan ya

11mo ago

harap tkde pape..doc kkia selalu takutkan saya..terima kasih awak🌹