ubat

Salam.. ada kat sini yg pernah mkn ubat cair darah x? Memang normal ke makan ubat tu sakit kepala ye??

7 Balas

Darah sis pekat yer? Side effect ubat ade mcmtu.. Better sis inform blik dkt dokter, dkter maybe ade ubt yg match dgn sis..

4y ago

sy ada kencing manis. so doc mmg bg ubat tu dr awal pregnant..

saya x pernah sis. tapi dengar cerite kalau makan ubat tu memang drowsy sikit..

Wasalam, sy mkn ubt ni tp tk pening pun. Tp jarang2 mkn sbb malas.. Haha

4y ago

hahaha... sy ni jenis cepat takot.. jadi kalau doc suruh mkn tu.. sy mkn je..

Saya makan dari 12 minggu. Setakat ni takda masalah makan ubat tu

4y ago

alhamdullilah... ubat tu xserasi dgn sy.. doc dh tukar ubat lain dh..

saya pn kne mkan..tpi xde lak mslh.. nnti sis tnya dokter ye

4y ago

sy follow up dgn doc.. dia tukar ubat lain.. alhamdullilah dh ok..

wslm..oh sy xpnh...mg d pmudahkan segalanya..aamiin