Stress dgn ckp org

Salahkah sbb sy x merancang ..sy keguguran twins bln 5 lepas , sekarang sy prengnant daa 8 minggu..mulut org ckp cepatnya dah lekat balik dan ada jgak yg ckp tunggu setaon dulu baru prengnant balik,ermm

42 Balas

terima kasih semua kerana memberi kata² yg positif

xyah dgr ckp org...dah rezeki Allah kasi...alhamdulilah..tahniah sis

4y ago

alhamdulillah , terima kasih sis

Yang penting you and baby sihat k. Pedulikan jer mereka yang mengata.

Knp nk tunggu setahun lgi? Sengal🧐 sy ggur dec 19,prggy bali april 20

4y ago

mungkin nak suruh jaga bdn dulu , ntah lha sis

biar je laa .ada org lpas kguguran sbulan kmudian mngdung lg😅

xde masalah pun rezeki Allah nak bagi kan...buat xtaw je.....

abaikan ckp org. rezeki Allah nk bg mne leh pertikai cmtu.

abaikan ja ckp org tu,rezeki allah yg bagi.in sha allah ok

Rezeki sis. Abaikan je mulut-mulut mcm tu. Jeles lah tu.

abaikan ja sis.. syukur Alhamdulillah rezeki dibagi