Mulut berair

Hi ibu2.. sy nie new month anak 5bulan.. nak tanye normal ke kalo bby brair mulut ? Mak sy cakap normal sbb bby gatal gusi.. tp org lua ckp sbb sy xmakan benda mase sy mengandung.. tu mulut bby brair.. betol ke ? Sy jadi stress bila org ckp macam tu.. masalahnye mulut anak sy bukan brair slalu pun..

3 Balas

normal je awak. bagi teether. ataupon sejuk kan teether bg baby hisap. ataupon sejuk kan susu dkt chiller nnt bagi baby minum. ataupon sejuk kan kain napkin bersih kemudian bg baby hisap. ataupon jadikn susu baby ais cream guna bekas ice cube pon boleh dh beku bg baby hisap. awak nk buat mana2 pon boleh

Normal gatal gusi. Tk perlu stress. Org ckp senyum je.

Gatal nk tumbuh gigi tu

10mo ago

klu mcm tu . alhamdulillah.. tq komen