Stress dgn ckp org

Salahkah sbb sy x merancang ..sy keguguran twins bln 5 lepas , sekarang sy prengnant daa 8 minggu..mulut org ckp cepatnya dah lekat balik dan ada jgak yg ckp tunggu setaon dulu baru prengnant balik,ermm

42 Balas

lain org lain rezeki.. sya ggur bulan 3 2019 pastu lame jgak nk tngu lekat balik bulan 4 2020 baru dpt rezeki ngandung lg.. apa2 pown tahniah sis.. smua tu rezeki.. jga diri

4y ago

alhamdulillah .. terima kasih sis

Tenang aja. Rezeki tu. Sy dlu gugur November and January da mengandung balik tp mgkin ada masalah lar sikit tp jgn risau, doc ada akan beri nasihat dgn ubat yg bsesuaian

Apasallah plak.. Rezeki Allah nak bagi kenapa org lain plak yg sibuk. Be positive yer mommy to be. Jaga kandungan, jaga makan dan kesihatan. Semoga Allah permudahkan segalanya.

4y ago

in Shaa Allah .. tq sis

biar la org nk cakap apa pn klau dh rezeki tuhan bagi syukur la biarknnorg bcakap bukan dia yg tentukn hidup kita ..sy kegguran selepas 4bulan ada baby balik syukur

biar je sis, mulut org Nak tutup pun Xboleh, jnji sis jge baby Dlm kandungan Dan Jgn stress, dah Rezeki Sis Terima je mulut org tu biarje masuk Kanan Kuar Kiri 😁😁

4y ago

in Shaa Allah .. terima kasih sis

huntung sis 3 bulan jarak masa gugur . sy masa gugur dlu jarak sebulan lebih . kena mrah kaw kaw dgn dokter😂😂😂😂😂😂😂😂😂

tahniah sis...alhamdulillah...rezeki sis..abaikan kata2 yg negatif supaya sis enjoy dgn pregnancy Kali ni...spread da love..not hate...take care k..

4y ago

in Shaa Allah . tq sis

Sama la kita sis.. bln 4 baby twin meninggal dlm kandungan.. skrg dh 11 weeks preggy😊 rezeki Allah bg.. abaikan mulut mkcik bawang tu

4y ago

alhamdulillah , tahniah sis

biar la org nak cakap apa pun. Allah nak bagi awak rezeki. akak pun pernah gugur, lepas 2bulan 1/2 akak pregnant semula. Alhamdulillah rezeki.

rezeki org.. buat apa mau sibuk.. lain org lepas keguguran ambil masa untuk pregnant balik sbb belum lekat tdk ada rezeki lekat awal..