suami hantar check up

salah ke tiap kali check up suami hantar, lagipun dia sendiri yg tak bagi pergi sorg, takut apa2x sbb tau tiap kali lepas ambil darah mesti pening . tapi kenapa org mengata ye. bukan org lain pula tuh , emm. 😔 .

84 Balas

bestnya suami sis hantarkan..dia risau apa2 jd kt isteri..peduli je org yg mengata..mungkin dia sblum ni sllu gi check up sorang2..jealous la tu.😂

Sama laa saya ni biras yg mngata dia kata saya ni anak manja g klinik nk suami teman padahal suami sndri yg nk teman. Dia pnya dengki dgn saya mcm2

abaikan je mulut org yang mengata tu sis... dia orang jealous lah tu suami dia orang tak hantar pergi check-up macam suami sis selalu buat 🤭🤭

Masa mengandung anak pertama, suami saya je yang akan hantar pergi checkup sampai la dah bersalin. Abaikan kata orang. Yang penting kita selamat

mesti yg mengata tu jealous sbb suami dia tak hantar @ teman dia g checkup masa pregnant dlu.. 🤔😁 Cakap kat dia "lain suami lain perangai"

depa jeles la tu .. biar ja, asalkan husband awk nak bertanggungjawab. Normal lah suami yg hantar ambik time checkup..

Jealous tu. Biasa laa tu husband teman. Saya rugi sbb pregnant time covid, so husband ndak bole ikut msuk teman

sya msa first pregnant mmng p sndri sbb msa tu pjj kjap tp skrng husband yg slalu hntar g checkup ok je

knp nk dgr apa org mengata kita? lantak la. ada aku kesah🤣 lain lh klau pinjam suami org pergi cek up.

2y ago

saya sjenis suka dgar org kata lepas tuh stres sbb terlampau berfikir. tak reti nak kawal emosi ,tambah pregnant, makin mjadi2x. dgn org yg kata tuh ,yg rapat pula.

saya dah 2 kali suami teman check up baby so dia faham saya dia takkan bagi saya pegi KK sorang²