suami hantar check up

salah ke tiap kali check up suami hantar, lagipun dia sendiri yg tak bagi pergi sorg, takut apa2x sbb tau tiap kali lepas ambil darah mesti pening . tapi kenapa org mengata ye. bukan org lain pula tuh , emm. 😔 .

84 Balas

Tak salah pon , sy lagi nk g sorang2 sbb xnk susahkan husband sbb yela die keje takkan nk ganggu tapi die sendiri nk buat keputusan untuk teman sy g klinik die xbg sy g sorang2 , seelok eloknya bawa la husband ☺️

2y ago

sme lh sy,sbb trbiasa sgt bdikari dari zman bjg..kdg2 suami sy trsa cra sy

kalo sy kn sis.. lg org dok ckp cmtu, lg sy buat je tnjuk kt dia.. haaa biar pns je hati dia. suami sndri kot bukan suami org pun yg dia sibuk knp. ni jenis tkboleh tgk org lebih kot.. mmg ada je mnusia cmtu

aku dari anak pertama smpai lah mengandung lagi anak ke2 nieh... aku ok je suami x teman lagi pun bkan bleh teman kat dalam pun nnti misi marah klau pasangan dduk dlam membuatkan penuh satu klinik tu 😅,

Ada gak sy trfikir ee manja ke aku ni suami duk kehulu hilir dgn sy dlm klinik. Tp fikir balik. Alhamdulillah. Bersyukur dan nikmati la. Tak semua org dapat suami sntiasa ada di sisi. Think positive ya ❤️

2y ago

smlm lepas kena, mmg saya fikir mcm awak juga, siap ckp jgn manjakan saya lagi. tapi lepas tgok awak ckp mcm ni n yg lain bagi kata positif, kena abaikan, biarkan kalau suami nak hantar n manja pun, suami sendiri kan. 😌 .

Tak salah pon suami nak hantarkan,isteri sendiri kan bukan bini orang lain. Abaikan je orang cakap. Saya dulu checkup sendiri ,kalau tak larat barulah husband hantar and tunggu sampai habis checkup.

xsalah pon. sy check up kt kk. pstu kat kk kan husband xleh masuk. so my husband decide check up swasta. sbb dia nk masuk dan tau keadaan sy dan bby. dgr wife cite xpuas hati. abaikan org mengata.

2y ago

mmg tiap kali check up husband bawa ke?, tuh la, kalau kt kk , kita je la boleh masuk n then kalau gtau kt dia mcm tak best je kan.

hiraukan ja sis, asalkan suami kita ikhlas nak hantar n tunggu kita sorang2 diluar sana. saya ni kesian pula dengan somi dia sorg tgu diluar dengan panasnya, tgu berjam2 hingga kita setel.

sy msa ndung xpnh kna hantar sbb klinik sgt dekat dgn rumah. tp bila baby kluar laki wajib hntar cuma dia xpnh tgu n masuk sekali dia akan dtg amik bila hbis cekcup anak.

xsalah pun sis.. Alhamdulillah sis dpt suami yg caring..sy spnjg pregnant suami ikut jg..cuma dia akan tgu kt tingkat bwh atau tgu kt parking..sy checkup kt lvl 1..

6 org ank sume suami hantar..dah mmg tanggungjwb dia..y d kandung pn ank dia..suami sendiri pn x mengeluh..org lain pn pulak y sibuk nk mengeluh..bt xdgr je

2y ago

blh je..tp suami sendiri y x biarkan sorg2