Saya test kit kehamilan 1 line tapi saya tidak datang period 2 minggu, simptom kehamilan semua ada

Test kit kehamilan

Saya test kit kehamilan 1 line tapi saya tidak datang period 2 minggu, simptom kehamilan semua ada
5 Balas

better pi klinik minta scan rahim, sebab period delay, nanti doc akan buat ultrasound. moga dipermudahkan 👍🏻🤲🏻

Nnti cuba try lagi lepas sminggu mana tau 2 line, saya nak masuk sbulan tk piyed bru try

Setiap org tak sama,, ada yg mngndung dh msuk 2 bulan pun masih 1 line

6mo ago

oh yeke tksh share info

Lewat 2 week cb scan klu ada kntung mybe pregnnt

Mungkin hormon tak stabil..