sakit kepala sangat2 24week

Sakit sngat2 kepala Rasa mcm denyut pastu hanyut gitu.. adakah Saya darah rendah .before ni Saya okayy je xde masalah..Saya Pon makan acid folid supplement lain Saya Tak Makan..and DH buat scan detail alhamdulillah..tapi harini pening dia lain mcm.. kene pergi klinik ke..

1 Balas

bnyk fikir . penat sgt . pkse body kerja keras . bdn rse panas krn cuaca pns sgt . antra faktor pening dtg tibe2 juga sis . sy pn alami mse preggy . normL kdg rse mcm nk tumbg tibe2 . sebaik ny rehat seckop ny . klau buat krje rse mcm nk pitam pon sebaik ny elak kn dlu buat krje tu . rse dh lega dn pstikn mmg dh ok bru buat aktiviti tu balik . sy pn xd msala hb rendh ke tekNN drh semua ok .