Morning sickness?

Hi mommies, sy preggy ke2 ni ada mcm pening je pastu kepala rasa mcm bergas. 6weeks. Ada mual skit2. Pastu rasa mcm nak baring n tdo. Tu dikira morning sickness ke? Ke sebab sy lack of vitamins ke? Sy makan supplements yang blackmores pregnancy and breakfeeding tu. Saya tak makan la yang folic acid since supplement yang saya amek dah contain folic acid.

Morning sickness?
2 Balas

ni just extra supplements je tapi utk alahan blh ke klinik ade ubat gastrik @ ubaf angin & ubat tahan muntah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Simptom morning sickness tu. Tp tang supplement ni kena tanya dktr sblm consume. If dktr kata ok, blh continue.