Folic Acid Hovid

Hi dkt sini ada ke mommies yg makan folic acid jenama hovid then sakit kepala? Sebelum ni saya makan folid acid jenama lain okay je, 3 hari ni maka jenama hovid sakit kepala teramat. Atau ni simptom alahan sbb saya harini 9minggu. #pleasehelp

6 Balas

sy mmg tak boleh makan brand hovid/sunward. pening pakej migraine. yg sy boleh makan brand Blackmores dgn Royce (KK bg).

1y ago

Kan takot tak kena dgn ubat tu boleh sakit kepala😂

sy makan brand hovid. mmg dri dlu lgi ok je takde mslh pape.

haa sama sya pun mcm tu mkn yg hovid punya sakit kpla sngt

1y ago

Kan, tak sesuai dgn badan. Dia punya sakit kepala sampai nak bercakap pun x de mood😂

mungkin alahan. awak makan folic acid brand lain.

1y ago

Mungkin kot 🥲

try tukar brand apetton. cuma agak pricy sikit 😅

1y ago

Apetton saya dah cuba makan , Allah selera makan macam apa😂😂

alahan kot

1y ago

Mungkin🥲