Mom to be 10week

Sakit pinggang teramat sangat langsung xbole nak tunduk bawah... banyak gerak sangat pon sakit.... sape ade petua utk kurangkan sakit Baru 10week

1 Balas

Jumpa dr. Kalau sakit sangat tu tak normal.ini dari pengalaman saya la. Semoga semua dipermudahkan.

5y ago

Kandungan pertama saya, tak sampai seminggu saya tahu pregnant. Sebelum tu saya sakit 2minggu.batuk tak habis2.so saya pergi klinik ambil ubat.dr pun tak check kalau saya pregnant ke tak.tak tanya apa pun. 5hari selepas tahu pregnant,belakang saya sakit sangat.ingatkan salah tidur.keesokan harinya mmg tak tahan.letak salon plas pun tak guna.sakit dia cuma tuhan saja tahu. Kebetulan time tu saya masuk kerja pukul 7pm.sebelum kerja mmg saya akan pergi toilet.nampak darah fresh keluar.saya bagitau supervisor saya yang juga pregnant.dia suruh pergi ke klinik.tanya pendapat dr. Dr bagi surat threaten abortion.dia suruh pergi hospital. So saya pergi la.saya ajak partner saya tapi dia kata kerja dia lebih penting. So saya japan dari bukit bintang naik train dari raja chulan.salah keluar di titiwangsa.turun naik tangga naik train lagi ke chow kit.jalan ke hospital. Naik overbridge dia sebab first time pergi hkl tak tau ada lift. Turun guna lift sebelah.jalan ke emergency.sakit cuma tuhan je la