Mom to be

Nak tanye sape ade pengalaman pregnant sakit pinggang teramat sangat Sy baru 7week... Ade org kata pembawakan betul ke?

2 Balas

Masa awal pregnant dulu saya sakit pinggang jugak. Hasben kata tulang nak melengkung kot sebab tu sakit. Kalau tidur saya alas bantal kecik dekat bahagian pingggang. Sekarang dah 25weeks, sakit jugak lagi sikit sikit. Takboleh baring dekat lantai melentang sebab rasa pinggang macam bergerak 😱

Sy sakit pungung