36minggu 3 hari

Hai mommies. saya 1st time mom to be. Nak tny dkt mommies semua,normal ke 36w rasa sakit dekat pinggang & kelengkang? sakit sangat sampai nak gerak pun tak selesa terutama waktu berjalan & nak tukar posisi tidur..

3 Balas

Iya sy pon mcm tu. Bila tanya dr, dr kata tulang pinggul akan bergerak mengembang sikit sbb nak kasi ruang utk baby yg dh makin besar. Jdi kita akan rasa sakit n x selesa sbb tulang dah di posisi lain. So dr suggest pakai pelvic support. Mcm ni haa.. 😄

mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

3mo ago

Terima kasih. Amiin ..

normal