sakit punggug sblah,

Sape yg sakit sblah tepi punggung mse pregnant? 10week

8 Balas

tengah alami sekarang.ada masa sakit sebelah kiri ada masa sakit dua belah punggung.bila nak bongkok ambik air wudhukterasa sakit sangat.macam mana ye nak hilangkan rasa sakit di bahagian punggung ni.

saya pun sakit sakit sgt. kadang tu sampaikan tak leh nak bangun dr baring or dari kerusi. hm harap tak ada apa tp sy baru 10minggu /2bulan+ gitu

saya third trimester. tgh alaminya sekarang. sakit punggung sebelah kiri. sampai nak jalan pun rasa sakit sgt 🥲

Saya! Dari 2nd trimester sampai nak bersalin sakit sebelah kiri. After push baby terus semua rasa sakit hilang.

sama sakit punggung sebelah kiri sampai nak rukuk pun sakit

saya juga sakit punggung tidak kira masa..

Saya. Tp jadi sehari je. Esok dah ok

5y ago

Ohh...skjap j ea

Sy pn alami benda yg sama.

5y ago

Normal k x ek? Sbb sy start mggu ke 9 skit smpai skrg, nk sapu minyak xbrani, bile dh dduk silap step nk bangun mmg skit,mcm kjang gitu rase die,