26w 1day

Sakit mengeras aka brintox hicks Kadang2 risau takut terbesalin awal. Baru [email protected] perut da makin ke bawah. Dengan kerap mengerasnya. Harap2la baby keluar bila sampai masanya. Bila orang tanya bila nk meletup...nmpak sarat. Lagi la kita risau...xcukup bulan baby nk keluar lg. Pastu boss2 pon mula la risau takut kita bersalin awal, soh cepat2 settle paper work semua sebelum terberanak. Huhu...sorry panjang berjela. Keep positif agar baby keluar bila cukup bulan. ??

1 Balas

Doakan bby keluar lps matang...tp pastikan alert kalau ade tanda nk bsalin ok sis

4y ago

Tq sis.harap sgt bby kluar cukup bulan.aminn