Baby kurang active bila dah masok 26w

Normal ke baby kurang active bila dh masok 26w. Dia ekot mood je. Ye ke? Sorry. Worried mom here #firstmom #ingintahu

1 Balas

sebenarnya dia aktif je bergerak cuma ruang masih banyak tu kadang kita tak rasa. jgn risau ya mommy selagi takda spotting/bleeding, Insha’Allah baby ok. asalkan dlm sehari tu rasa pergerakan dia, then ok. nanti 28w baru kira gerakan, masa tu kalau kurang 10x dlm masa ditetapkan baru kena risau😊

1y ago

Tq sis. Biasalh first mom memang saya mengalami masalah overthinking kdg2 🥲 bismillah. Mudahan dipermudahkan urusan kita tengah mengandung ni