36 week lebih

Hi nk tanya , saya 36 week lebihhh . Sakit dekat bawah pusat area miss v celah kankang tu normal ke ? Lg lg bila bngun tido . Kadang2 rasa mcm sengugut . Buang air besar pun kerap . And bila time baby active rasa senak sangat dkt tempt keluar air kencing tuuuu . Sebelum ni xde pun sampai ke tempt keluar air kencing tu senak. Risau pula.

1 Balas

sy pun dah rasa. lagi awal drpd awak 😅 normal je benda tu . jgn risau . bila senak dekat tmpat kecing tu kadang smpai kena kemut sbb takot terkencing. hahahahaha. tu sbb kepala bby dh dekat bawah masuk laluan. tunggu masa je dia nk kluar.

7mo ago

sbb dh hujung2 kan.. sama laa.. makin sakit