37week sakit bahagian cela paha Dan miss v

Sakit bahagia cela paha normal ke. Nak jln pon skit ya. Kalau nak cek jln dh buka berapa kat hospital boleh ke 😅

8 Balas

Ingatkan saya jer ada pengalaman kena camni,jalan macam yg dah sarat dekat melahirkan jer,padahal baru 5 bulan,ni masa hamil anak saya ke 5,dari kandungan 5 bulan sampai menunggu hari,naik tangga boleh nak turun tu payah sgt,lutut jadi jammed giler sakit.perut mengeras jer kalau keluar jalan jalan,baby masuk bawah start 7 bulan sampai masa nak bersalin kat bawah.Now umur dia dah masuk 4 tahun

saya dari 26w dah rasa celah kelengkang tu sakit . sekarang dah 29w . td keluar shopping banyak berjalan makin sakit pulak . masa scan haritu nurse ckp baby dah kebwh cuma belum masuk laluan lg n ramai ckp normal sakit celah kelengkang tu .

sakit celah kangkang ni normal.. mungkin baby dah ke bawah. kalau teringin jugak check pergi private okay la try request. pergi hospital takut nnti awk kecewa, sbb takda tanda apa

12mo ago

Belum ada tnda2 nak bersalin tpi sakit dia masyaAllah x bole bawa bincang... Tq taw

normal. mcm sy 2kali pregnant mmg sakit dr awal tremister. sakit tu akan hilang after kita bersalin😊. boleh je awak nk check bukaan. pergi private clinic.

saya dari 34w sampai skrg 37w tahan jelah sakitnya jalan kena slow² bangun dari baring ke duduk pun sakit kadang2 terjerit dibuatnya 😂

Sye dri 24weeks smpai skrg dah start sakit celah kelengkang dgn tulang miss v. Nk jln pun kemain payah n sakit. Tepakse kne jln slow2

Sy start masuk 30 weeks hrtu sakit celah kang2.. tp nurse ckp normal je.. so layankan jela sakit tu..

pg hospital chek tkt bukak dh cm