Sakit tulang miss v

Saya skrng dah 34w4days.smlm sakit kat area mcm tulang kot kat area miss v tu.tgh shopping , trpaksa jln juga walau sakit, jln slow²😂hrini pun still skit juga area situ ,rasa mcm menyucuk sakitnya😅 pubic bone kot ye org panggil.normal ke ye mcmtu ataupun sbb sy jln bnyk sgt so mngkin tulang stress ke apa ..slalu pun ada juga kadang2 sakit , kalau salah position duduk .tp skejap je dah ok semula.

1 Balas

rasa normal tu sis. sy dari awal pregnant sakit tulang pelvis tu. skrg da 37w. tido mlm nk beralih kiri kanan pn sakit mcm tulang tu begesel dgn tulang lain

7mo ago

bangun dari baring atau bangun dari duduk memang kne slow2. pstu nk jln da mcm robot. tp bila da dpt tune jalan tu elok da pastu klau baring balik nk bgun tu seksa