sakit badan

Salam momy smua. .just nak tnya ye...due date 20hb ni, agak" bila ye nak brsalin? Sebb badan rasa skit" dan jga kat cela" bawah ni jga sakit je rasa klw duduk, klw mengangkang buka kaki,,, Tapi perut tak de sakit pon....

1 Balas

Xbole nk agk awk . Ad org cpt ad lmbt . Buat mse ni brsedia je lah sbb dh nk due kn . Sakit celahan kelangkang tu normL sbb kepala bby dh msok laluan . Nt awk da sakit perut mcm segugut tu atau tumban pecah ke bru ke hos ye .

5y ago

Ye amin2 😊