Salam ada x ibu ibu mengandung yg dlm trimester kedua susah tidur mlm ada je x kne.

Sakit badan pedih ulu hati

3 Balas

tue lah mampu sabar je kan mlm mmg susah nk tido ag2 trimester 3 mlm2 xabis2 nk kncing kaki sakit pinggang skit n 24 jam pdih ulu hati due date pun 24 march dah dekat

samalah sy pn T2..mmg susah nk tdr.bdn trasa penat,perut x slesa😰ngtukk tp x bole tdr..sblm ni sngja x tdr siang,ingtkn mlm blh tdr awl.rupanya lg x dpt tdr.

normal tu puan. apa yg saya buat kurangkan mkn pedas utk elak pedih ulu hati dan berckp dengan baby seblum msk tido lama2 mata tertutup