3 hari sebelom trikh period

Saje test guna prgnancy test eco shop.. Takot² je nk percaya.. Harap kali ni menjadi. Yg lepas keguguran.

3 hari sebelom trikh period
10 Balas

Cuba guna upt farmasi.. Brand dip n tell utk irregular period tu pun sensitif. Eco ni kadang2 bagi false hope. Semoga ada rezeki

sy dlu pn mcm nie jgk.. 5 hr sblm tarikh period.. double confirm dgn test clear blue y digital tu..

tahniah sis, semoga sis jaga kesihatan dan kandungn.. yang penting jaga emosi

Sy guna yg eco jg dl tp btl je... Klu x yakin buat double check kat farmasi

repeat test lg bila da delay period ye sis..gudluck for u..

Moga ada rezeki..jga diri baik2

semoga ada rezeki awak..Aamin

tahniah sis😍

Tahniah!

Aamiin