Baby 2022..Bismillahirrahmanirrahim

Saja nak kongsi..period last 16.11.2021..spttnya skrg dah 10 minggu..tp cek aritu masa 7w2d..baru nmpk kantung dan biji sawi usia 6w2d... Hari ni cek sepatutnya 10 minggu..td cek usia kandungan baru nk masuk 9 minggu..tatau cmna perkiraannya ya😅 Saja nak scan arini sebab hurmmm..saya lngsung tiada alahan muntah ke loya ke apa ke..xde..tkut kena prank je. Tapi, alhamdullillah baby rupanya diam2 je dalam tu. Sonokla mummy cmni🥰.. Btw, edd dh bertukar dr 29.08.2022 ke 31.08.2022.. doakan saya dan baby sihat dan dipermudahkan hingga hari bersalin. Saya doakan semua pejuang dua garis hamil tahun ni. Tips saya jangan stress! Sy dh lalui..#baby2022

Baby 2022..Bismillahirrahmanirrahim
30 Balas

sama la saya, last period 16hb, tapi last scan 5.1.22 sepatutnya dah 7w, tp saiz 5w.. tapi dah ada degupan jantung. jangkaan mungkin bulan 9, nurse dah call esok buka buku pink.. anak pertama selepas 4tahun. doakan baby saya sihat ya.

2y ago

Alhamdulillah..tahniah puan..yg penting baby sihat..sy dh buka buku pink 14.01.2021 aritu..semoga dipermudahkan segala urusan kita..aamin ya rabb

Alhamdulillah tahniah.. Jaga diri.. Semoga segala urusan dipermudahkan.. Sy doakan sis Dan baby sentiasa sihat.. Dan doakan sy in syaa Allah lg 2mnggu masuk 37weeks..doakan sy selamat melahirkan anak yg ke 4..

2y ago

Amin ya rabb..semoga dipermudahkan segala urusan puan dan semoga dipermudahkan melahirkan anak nanti🥰

Alhamdulillah.. wah same la.. sye 17hb 11..due saya 24hb8..tak tahu jugak mcm manaa kira..tp. misi ade ckp kene cucuk booster bulan 6..ada ke yg nak ambik? takut pulak

2y ago

Ooyeke..klu ikutkan sy 23.08.2022..tp ms scan dia lewat seminggu..tu jd kira hujung bulan...misi pun ada tanya psl vaksin booster..tp sy dah ambil awal aritu sblm tau pregnant..

Saya doa baik2 usia kandungan kita seakan sama! Saya pun tiap kali scan mesti due date lari 2-3 hari 😅 (moga baik2 buat kita dua) ✨😉

2y ago

sya skrng dah pregnant 7 bulan first bby😊

alhamdulillah.. semoga dipermudahkan proses kehamilan.. sy dpt 2 due date, sbb condition uri kt bwh. tpksa operate.. doakn sy dgn baby slmt ya. 😊

2y ago

Kenapa boleh uri ke bawah ya puan..boleh share?apapun saya doakan puan dan baby dipermudahkan segala urusan bersalin nanti..🥰

semoga dipermudahkan semuanya nanti...sama 22.8.2022...kepada yg masih berjuang ke dua garis tu, kita doakn mereka juga akn menyusul slps ni .…

2y ago

Aamin ya rabb..saya juga mendoakan semua pejuang akan menyusul slps ni..smoga dipermudahkan segala urusan kita..

Sama la kita..tpi sya lebih sikit ja.jangka bersalin g kk swasta ckp 31/08/22..g kk kerajaan 01/09/22...biar la mcm mne pun jnji baby sihat

2y ago

Alhamdulillah..tahniah puan. Semoga kuta berjaya semua fasa nanti dan dipermudahkan segala urusan. Aamin ya rabb

sya dlu pun sama sekarang 9 wk2 Hari sya nampak beby dah tggu jantung berdegup je ni insyallah 2 mggu lagi akan scan jantung lagi

2y ago

Ooo mgkin kitaran haid panjang..xpa..janji baby kita sihat 😍

Tahniah sis..semoga sis dan kandungan baik2 hendakNya..sy pjuang dua garis..moga selepas ni giliran sy pula..

2y ago

Amin2 ya allah. Saya doakan Are iinn akan hamil tahun ni..jaga diri dan jangan stress..semoga allah angkat doa2 kita🤲🏻

Tahniah Puan. Sama sama kita tunggu baby 2022 lahir dengan selamat sempurna semuanya Insha Allah aamin 🥰

2y ago

Terima kasih puan😍..baby 2022