Baby 2022..Bismillahirrahmanirrahim

Saja nak kongsi..period last 16.11.2021..spttnya skrg dah 10 minggu..tp cek aritu masa 7w2d..baru nmpk kantung dan biji sawi usia 6w2d... Hari ni cek sepatutnya 10 minggu..td cek usia kandungan baru nk masuk 9 minggu..tatau cmna perkiraannya ya😅 Saja nak scan arini sebab hurmmm..saya lngsung tiada alahan muntah ke loya ke apa ke..xde..tkut kena prank je. Tapi, alhamdullillah baby rupanya diam2 je dalam tu. Sonokla mummy cmni🥰.. Btw, edd dh bertukar dr 29.08.2022 ke 31.08.2022.. doakan saya dan baby sihat dan dipermudahkan hingga hari bersalin. Saya doakan semua pejuang dua garis hamil tahun ni. Tips saya jangan stress! Sy dh lalui..#baby2022

Baby 2022..Bismillahirrahmanirrahim
30 Balas

semoga dipermudahkan semuanya nanti...sama 22.8.2022...kepada yg masih berjuang ke dua garis tu, kita doakn mereka juga akn menyusul slps ni .…

2y ago

Aamin ya rabb..saya juga mendoakan semua pejuang akan menyusul slps ni..smoga dipermudahkan segala urusan kita..