Baby 2022..Bismillahirrahmanirrahim

Saja nak kongsi..period last 16.11.2021..spttnya skrg dah 10 minggu..tp cek aritu masa 7w2d..baru nmpk kantung dan biji sawi usia 6w2d... Hari ni cek sepatutnya 10 minggu..td cek usia kandungan baru nk masuk 9 minggu..tatau cmna perkiraannya ya😅 Saja nak scan arini sebab hurmmm..saya lngsung tiada alahan muntah ke loya ke apa ke..xde..tkut kena prank je. Tapi, alhamdullillah baby rupanya diam2 je dalam tu. Sonokla mummy cmni🥰.. Btw, edd dh bertukar dr 29.08.2022 ke 31.08.2022.. doakan saya dan baby sihat dan dipermudahkan hingga hari bersalin. Saya doakan semua pejuang dua garis hamil tahun ni. Tips saya jangan stress! Sy dh lalui..#baby2022

Baby 2022..Bismillahirrahmanirrahim
30 Balas

alhamdulillah .. congrats .. doakan saya pula ye 😊 .. insyaa Allah rezeki saya pula .. aamiin 🤲

2y ago

Syukur alhamdulillah🤲🏻 harap pasni rezeki puan putri dan semua pejuang garis dua pula🥰

Alhamdulillah3x..tahniah..jaga makan.. jaga kesihatan mommy.. banyak kan rehat.. moga baik2 aje..

2y ago

Sama2 🤗

Tahniah puan😍 sy pun da 4week 6day, my 1st pregnancy. Semoga mami2 n baby sihat❤️

2y ago

Wahhh!tahniah juga ya..upt fresh2 lagi ni😍...jaga diri ok...harap kita semua dipermudahkan segala urusan nnti

semoga segalanya dipermudahkan..sama la kita bulan 8..saya due date 9.8.2022..🥰

2y ago

Tq shera..awal bulan saya hujung bulan🥰semoga dipermudahkan segala urusan kita ya

sama 31.8.2022...semoga baby sihat sehingga kelahiran dan seterusnya...aamiin

2y ago

Amin2 ya rabb..semoga allah permudahkan segala urusan kita

Alhamdulillah .Semoger sgala urusan dipermudahkan Ya Allah Ya Mujib 😊

2y ago

Alhamdulillah..Terima kasih puan🥰

Congratsss semoga berjalan lancar semua sehingga melahirkan 😍🙏🏻

2y ago

Ya..tq sher...aamin..semoga dipermudahkan segala urusan kita nnti🥰

Alhamdulillah. bestnya ! tak sabar saya nak scan second baby pula😆

2y ago

Kan..wahh! Upt fresh lgi ni🥰..tahniah2 ya

nak tanye sis... period yg terlepas bulan 12 tu, sis ad buat upt x ?

2y ago

Ada..sy test 19.12.2021..line samar..pastu sy cek hari2 sampai terang..naik terang pada 25.12.2021..sy terus g kkia sahkan dan book appointment buat buku..dorg bg 8 minggu bru leh buat buku

sy pun minggu yg ke9 . insyaallah Edd 31.08.2022 .sama pulak 🥰

2y ago

Alhamdulillah..semoga dipermudahkan urusan kita dan dipermudahkan hari bersalin kita nanti🥰