First baby, 14weeks, NT Scan (27March2021)

🌷Saja kongsi cerita n klinik terbaik🌷 Ketika google untuk mencari klinik yg mnyediakn NT Scan sambil baca review feedback, hati tlekat kt klinik ni (tambah paling dekat, sbb klinik yg biasa scan dari mula dpt tahu pregnant tiada mnyediakn nt scan). Call tny details bkaitan n buat appointment. Tiba giliran, sonographer pun check, ramah dan penerangan dan jawapan yg dberikn jelas dgn setiap soalan yg diajukn. Tetiba sonographer tanya "nk tengok jantina tak" dgn nada cm excited. Kita memula blur jugak la kn, tny dia balik "dh boleh nampak ke?", then dia bls ape ntah, dh lupa, pastu dia check.. kita ni mmg nk tahu la kan nk beli barang nanti... tengok kt skrin jelas nampak jantina baby 😂 tgh hisap jari la, keluar lidah la, duk mengangkang la (haa, elok time nk tahu jantina) 🤣 another weeks kita buat detail scan pulak ye pastu dekat duedate kita scan 4d 🤩 insya Allah. Berminat, call je terus n buat appointment. Harga weekend dan weekday mmg berbeza. Bleh google servis lain yg dsediakn 😊 kedai makan pun sebelah je. #firstbaby

First baby, 14weeks, NT Scan (27March2021)
1 Balas

jauh nyaaa.. sy pon byk kali scan ada satu tmpt je sy kurang puas hati sbb sono tu asyik tgk kepala tulang peha. tunjuk jantung. xde pon nk komen pergerakan bby asyik ckp aktif je.. mujur promo 18rm je. nnti nk buat detail scan 20w+

3y ago

murahnyaa.. sy pulak asyik byk tny kt sono tu