38w 1day belum ada tanda beranak lagi

Sahabat² doakan saya ya mudahan ada tanda nak bersalin , sy gdm on dc ...misi ckp sblm due xberanak juga kene serah diri , takut sangat belum ada tanda apa²...hari² dok pujuk baby suruh kuar , tapi xkuar² pun 😂, hari² pikir sakitnya kalau kene induce nanti.

1 Balas

Baby seronok sangat kot dalam perut belum rasa nak keluar lagi 😂 semoga urusan dipermudah ya sis dan semuanya berjalan dengan lancar. Stay strong. Amin

2y ago

amin² , perasaan takut tu sentiasa ada , hanya Allah je tahu perasaan berdebar ni 🥲