Induce sakit x

Hai ibu2 boleh kongsikan pengalaman kene induce...saya 21 nie kene serah diri n induce..berdebar xtaw nak ckap..gdm diet control xleh lebih tarikh due..skrg 38week masih xde tanda..baby kerap mengeras je..jenuh pujuk tpi xde tanda nak bersalin lgi. #anak_ke2

1 Balas

Induce sakit or tak, bergantung. Ada org blh tahan, ada org tak. Yg penting nk bsalin xde yg xsakit. Natural or induce sama saja, beza dia induce mempercepatkan bukaan jalan.