Sabun mandian anak yang anda guna untuk kawal bakteria dan kuman?
Voice your Opinion
Life Bouy
Dettol
Antabax
Aiken
Lain-lain (sila nyatakan)

3988 respon

99 Balas

Saya pakaikan Mayyababy Shower Gel head to toe untuk anak2 saya. Produk natural. Bebas dari bahan kimia keras yg berbahaya.

sabun baby Carrie Junior masih pkai.. tp untuk cuci najis.. Life Bouy sesuai utk pembasmi kuman dan bau busuk.🤗

Mase baby guna "Johnson baby" selepas 1yo_now (5yo) guna "carrier junior'

Jenama tropika best gune sabun tu bgus tuk ruam dkt bdn bby n etc

Anakku or natural lemon bath by sweet bobo product

Mama’s choice gentle body n hair wash

Baby charm #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Nivea baby shampoo and Carrie baby

Baby johnson& drypers head to toe

Pakai liquid drypers foam saja