Anak 2thn 9bln

Sa rsa fail btl jd mak,22/7/22 haritu sa bersalin anak kedua,sblm ni si abg perangainya ok sj..mmg nakal la tp x seberapa..skg ni dah ada adik makin bertambah nakalnya..sampai kdg sa tak tahan sgt sa pukul tgn dia,kaki dia..sakit sa pukul tp dia boleh ketawa2 lg..sa rsa sa x ble handle ank sndiri..ada yg pnglman sma?

11 Balas

Lebih kurang sy pun bersalin ank ke2 26 Julai tadi secara caesar. 2minggu pertama tu hampir setiap hari sy menangis 😂lain lg menangis sebab sakit operation, lain lagi sy tdk dapat jaga c abg mcm sblm bersalin. Kesian dia kena tidur sndri, mandi sndri, mmg meragam juga tp sy selalu hug dia, selalu ckp mama syg abg, abg good boy, kita sama2 syg adik lagi pun sblm rancang utk ank ke2 mmg sdh selalu tanya dia mau adik ka. Skrg ni ok sdh tiada sdh mood swing2, cuma satu ja c abg kalau bising mmg nda boleh kawal, hormon teruja sangat tinggi 🤣😂