NORMAL KAH BABY FULL BF KUAT KENTUT??

Hi mums, Baby sa 1 bulan 5 hari. Selama ni sa bagi dia bf dan susu formula. Tp sekarang sa full bf utk baby sa. Soalan sa, normalkah baby kuat kentut. Dalam 10 minute tu kentut hampir 10 kali. Dan perut berbunyi keroncong??

1 Balas

baby saya dah hari ke15. full bf. tiap kali nak berak, bunyi macam kentut+berak. orang kata normal je baby kentut, nak buang angin dari perut. maybe blm burp lagi, jadi baby kentut nak buang angin dari perut 😆