Anak 2thn 9bln

Sa rsa fail btl jd mak,22/7/22 haritu sa bersalin anak kedua,sblm ni si abg perangainya ok sj..mmg nakal la tp x seberapa..skg ni dah ada adik makin bertambah nakalnya..sampai kdg sa tak tahan sgt sa pukul tgn dia,kaki dia..sakit sa pukul tp dia boleh ketawa2 lg..sa rsa sa x ble handle ank sndiri..ada yg pnglman sma?

11 Balas

Jgn pukul selalu sis,kesian nnt dia kebal,cuba beri perhatian jg dgn si abg,ank sy pun nakal sis,,dia nk perhatian bkn mahu mama dia marah😊sabar la sis kdang2 mmng rasa nk pukul2 ja ank tu tp fkir balik diorang msih kecil,patut kita beri perhatian juga,jgn beza kn si abg dgn si adik,bnyk2 sabar sis ya