Apakah rutin kegemaran anak sebelum tidur?
Voice your Opinion
Bacakan buku cerita
Main bayang-bayang
Menyanyi lagu dodoi
Mengira dan menghafal huruf
Berzikir dan baca doa

5065 respon

25 Balas

Suke tanye apa y dia buat sepanjang hri. Dan semangTnya bercerita walaupon Kadang3 apa y dicefitanya x masuk d akal. Heuee

Alhamdulillah.. Selalu ajarkan anak2 baca alfatihah 3kul surah almulk n dia tidur

Hafaz Alfatihah, Al akhlas, Alfalaq, Annaas, al kahfi, dan kursi. wajib.

hafal huruf dan bacakan doa..dia hanya amin.je.kat belakang haha

seblom tedo selalu doakn anak dan smbil zikirkan sehingga tedo

baby br setahun 2bulan suke bukak zikir sambil tido kan..

melukis mewarna dan bercerita sehingga terlelap.

Berbual sampai maknya yg tertidur dulu.. 😂

Sy akan zikirkna utk dia dan bercerita

Dah start ajar anak doa tidur😃