Dilema Berpantang

Rumah sendiri Rumah mak Rumah mertua Mana satu pilihan anda?

298 Balas

kalau anak 1st rumah mak..kalau dh ke2@3 lebih selesa rumah sendiri je.m

Rumah sendiri mungkin sbb nak balik umah mak jauh anak2 masih bersekolah

Rumah mak sebp klau rumh mak ni dia boleh tolong rawat jga kita hihihi

rumah mak sendiri. nanti rumah mak mertua awkward pulak haha

Rumah sendiri... suami tlg jage.. lagi pon rumah dekat dgn akk ipar...

Rumah sendiri,dr anak first dh belajar pantang sendiri lg selesa...

Rumah parents......😅😅😅😅😅awal2 lg dah bgtau hsbnd...

Klau ank sulong , rumah mak . Klau ank dh masuk 2-3 rumah sndri .

Rumah mak , lebih selesa dan penjagaan aurat lebih trjamin 😊

Rumah sendiri 😊 Sbb Mak dah xde Mak mertua pun dah xde 😌