Batuk bayi 1 tahun

Risauu anak batuk batuk berkahak tak berhenti dah 2 hari apa ubat yang bole dikasi yaa sebab bagi ubat hospital mcm tak jalan je😭

2 Balas

Jgn bagi makan buah yg sejuk2 ye mama. Mcm buah tembikai. Elakkn dlu. Mkn ubt ikut portion dan jadual. Allah maha myembuhkan. Ubat doktor perantara. Mo diberikan kesembuhan utk anak puan. Stay healthy wahai anak. Kesian mama, mesti bjga malam2. Stay strong mama😍 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

mndi dgn air suam.lps mndi urut2 dada dgn minyk telon ke balm baby ke.bole jg bg minum air madu asli n lemon suam2.sudukn sikit2 bg baby minum.