Batuk berkahak

Ibu2 nak tanya? Saya skrg kerap batuk berkahak tapi bukan tak berhenti. Batuk tu dtg bila nak batuk je bukan setiap masa batuk. Adakah tu pembawakan baby? Sebab skrg kandungan dah 5bulan. Boleh share something. Makan ubat mmg takboleh.

1 Balas

Boleh mkn ubat puan...kalau xyakin beli sebarangan ubat blh pergi klinik atau hospital dan beritahu yg kita pregnant ...pihak hospital akn bg ubat yg org pregnant blh mkn... Kalau sy mkn ubat batuk PROSPAN...blh beli d farmasi je...ubat ni berasaskan herba..slmt utk ibu pregnant n ibu mnyusu😊

4y ago

Blh puan....😊