BELUM MENIARAP

Risaunyaa anak dah 5bulan lebih masih belum meniarap. Risau sangat sangat!! 😭😭😭

13 Balas

Alhamdulillah anak saya umur 5 bulan dah merayap, 6 bulan dah merangkak dan berdiri dengan sokongan. tips nya jangan buai dari lahir.. sbb baby saya dari lahir Sya tak buai

11mo ago

Anak saya 6bln tknk meniarap,pusing pon separuh,diri pon tk tegak.doctor ckp normal utk baby prem tp saya gigihkn jgk ajar dia pusing,duduk,diri semua kita yg kene tlg dia insyaallah dia bole