baby lambat meniarap(5bulan)

siapa ada pngalaman anak lambat meniarap,paling lambat umur berapA untuk meniarap,ada kesan perkembangan tumbesaran tak? risau saya baby dah masuk 5 bulan dah mengiring2 tp susah nk tolak bdn untuk meniarap,baby lelaki mmg mcm ni ke?

1 Balas

ank sy nk masuk 5 bln pn blm niarap btul2..tp dia Cuba tolak badan berjaya 2/3 Kali je y lain blm dpt.dlm ramai2 abg kakak die plg lmbt.tp sy xtaulh sbb faktor berat ke ape sbb die bam2..bb sy girl..ank awk brp kg

3mo ago

bam2 jugaklh.tp sy sllu tlg jgk tolak sikit2..tp masih normal sbb perkembangan bb x same