Baby blm kick ag

Risaulah, sy dh pregnant 17weeks tp sy blm rse ag bby kick..

15 Balas

Saya week 21 baru rasa. Dulu waktu belum start rasa, bila dengar orang lain dah start rasa week 14, saya rasa bimbang sungguh!. Sekarang week 29 tak larat rasa kena tendang dah sis. Pukul 3 pagi, pukul 5 pagi sis saya nak tidur 😭

saya 14 boleh rasa sikit sikit. 16 ni bergerak gerak pun rasa, kick cuma sekali sekala. rasa macam bubble pop hehe tapi tak sabar nak rasa kick yang daddy dia pun boleh nampak

Jangan risau sis, saya masa pregnant dulu, 20 weeks lebih baru start rasa baby kick. Tu pun rasa sikit2 je. Alhamdulillah baby saya sihat je.

dh nk dekat da tu utk baby kick. sy pun dh nk masuk 19w baru rasa. tu pun lps doc ckp rasanya mcm kena jentik dari dalam baru sy tau itu baby

belom rasa lagi. jgn risau. nanti dh 20 week keatas dpt la tu rasa geli2 sikit dia punya pergerakan tu

Jangan risau, 17weeks tu baby da gerak sebenarnya. Cuma ada org tak dpt rse, ade org dpt rse awl. 😊

ank sulung, 20w bru rsa....klu dh 2nd nya kndungan, start 17w pun bru rsa...normal puan

Takpe.. Jangan risau sis. Saya 19 weeks baru rasa baby punya "flying kick" 😂🤣

Sis try letak tangan d perut. Boleh rasa baby gerak atau tendang. Sy slalu buat.

Saya 20 weeks baru rasa tapi tu pun geli geli je. Now 30 weeks kuat sgt pulak