repeat scan 2 minggu ag..

Bby blm napok lagi ni..sedihnya harap 2 minggu ni napok jelas..klu tk napok MMG tk jdi lagi ni..9 minggu

6 Balas

Ade amik beta hcg x. ?slalu kalo scan xnmpk doc akn amik drah utk tgk result yg sbtl nya. .sbb sye mcm 2 jgk. .scan ats bwh x nmpk ..so doc amik beta hcg ..kalo krg pde reuslt yg doctr nk br kata x mnjd. .kalo lbh pde 1500 luar rahim .

5y ago

Tkde plok MCM tu ye suruh repeat 17 ni scan

Sabar sis..sy pon cm sis..cuma sy ada baby dalam kantung..yg takde cuma jantung..sama² kita doakan yg baik² ye.moga Allah dengar doa kita dan angkat doa kita sebagai ibu..aamiin

5y ago

Dia amik masa untuk bleeding sis. Sy masa 9w scan baby takde jantung dan scan pon dh tak berkembang sejak 7w. Pastu sy tggu lg kot kot Allah izinkan keajaiban..tp Allah tahu apa yg terbaik..10w4d dia start bleeding . Pastu sy sakit perut cm memulas. P ke hospital sy kna admit. Esoknya scan lg..baby cm dh mengecut sgt dh. Doc scan kantung kosong dia kata..pastu sy kena masuk ubat esoknya tu lg. Hari ke3 duk hospital..masuk ubat..then keluar darah sikit..then dlm 1jam ..kantung keluar. Hari ke 4 scan sbb nak tgok dh kluar abes ke tak..tp ada sisa tertinggal terus kena masuk OT..untuk cuci..

Sabar ye sis..bby malu le tu nk munculkn diri..insyallah ada dia tu menyorok..hehe..sy pun 9week ++ gak..tp 7 week dia dh show heartbeat..alhamdulillah..

5y ago

17 ni scan balik harap2 napoklh bby..tk sbr nk tgok muka ye

Scan size kantung bpa week sis

5y ago

9 minggu bln napok lagi ni

semoga dipermudahkan

moga d permudahkn

5y ago

wc