Baby Kick

Kandungan sy dh masuk 17 minggu..tp xde rse pn baby kick dlm perut..normal ke?

19 Balas

Anak 1st ke? Slalunya klu ank 1st mmg kita ssh sket nk sedar. Padahal baby ada je buat xtvt dlm perut tu. Nti bila dh mngandung ank ke2, 3 kita akn lebih alert. Cpt ja terasa. 16w pn da rasa baby menendang.

Sy 18 week dah rasa denyut2.. skrang dah 20 week makin kerap pulak rasa dia bergerak dari pagi sampai malam 😂😂

4y ago

Sama lah kita sis 😂. Dapat makan yg dia nak hamboi tengah makan kick2 mak dia 😂😆🤭

Sy 14week 3day pun x de rasa apa2 lge tpi scan pndi pula dia gerak kadang2 telupa jgk lge pregnant

Alhamdulillah saya start merasa pergerakan bby masa 17week ++, tu pon soft2 jelaa. Now dh 22week.

Sy pun 17 minggu blum rasa baby kick. Cuma kadang rasa denyut2 je..due ptgahan blan 8

Sy msa msok 16week rsa bby kick tu pon kick manja² je sis.. Skg dh 37week5day

Klu dah pernah preggy 18w dh rasa. Klu first amik masa sikit mungkin 20w above

Sy 16week pun xrasa lg... Prt pun mcm xnmpk... Sabar je ni menanti baby kick

Normal.. saya 19weeks baru terasa baby kick. Tapi tu pun tak selalu..

4y ago

Sama cam saya je sis

Normal..saya pon bile dah 20 weeks baru rasa baby gerak kuat