bahaya x air ketuban byk?smlm scan doc kk ckp kepala bby kt ats..songsang kedudukan..pastu air ketuban cm byk skit?

Risau la..tggu 36mggu scan lg..

1 Balas

air ketuban banyak tak sure bahaya ke tak tapi kalau air ketuban sikit memang bahaya. and kalau baby songsang sis rajin² la sujud. sujud lama². ada masa lagi untuk baby pusing and sis rajin² la pujuk baby suruh pusing. and tanya lah doc if ada cara lain selain sujud takpun sis google. if ada senaman or anything. sempat lagi nak buat. time nk buat senaman tu mintak tlong husb sis kalau takmampu nak buat sorang²