29week

Hai mommies semua,,, just nk share,, hri g scan d kk,, alhamdulilah bby mmbesar seiring minggu nye,,, tp... Kepala bby msih d ats?doc ckp bby songsang... Then,, air ketuban pulak bnyk... 21.4..adoiii.. Cm ne boleh bnyk gitu... Wktu 24w buat detail scan.. Doc ckp air ketuban okey je... Normal je.. Huhuhu... Lg 2weeks kne repeat scan d kk utk pastikn kandungan air ketuban bnyk atau normal .... Smge semuanya okey la???doa kn sy n bby okey ye semua

1 Balas

InsyaAllah smoga baik2 saje. Sy pun dlm 32weeks gitu kpala baby masih di atas. Doctor kata masih ok yg pnting baby sihat, dan banyakkan buat senaman sujud supaya kepala baby pusing ke bawah. Air ketuban pula, harapnya nanti makin ok. Sebab sy pun time 36weeks air ketuban berkurang, bukan leaking. Tapi apa2 pun kena cek selalu ye ibu.