HB low....

Risau lah dgn keadaan HB low nie...mgu lepas cek 10.7 Hari nie tutun lagi ke 10.2. So doc so try mkn ubt iberet nie..okay x mkn ubt nie..?

HB low....
59 Balas

Hhhahah.. masa cek hb frst dulu..10.3...lps tu ...jmpa lg nurse mnggu2 strusnya ..10.5 ...then cek balik mnggu lalu... 10.3..enth laa..napa hb ni xpndi naik biar da mkn da smua yg nurse suggest...

4y ago

Kita yg tgh mengndung ni pnn risau dgn kandungan yg hb low... tp kita doa byk2 je la sis😊😊😊