HB low....

Risau lah dgn keadaan HB low nie...mgu lepas cek 10.7 Hari nie tutun lagi ke 10.2. So doc so try mkn ubt iberet nie..okay x mkn ubt nie..?

HB low....
59 Balas

Sy makan iberet dgn feros kot nama dia .. makan dengan pati delima gulsan .. terus naik 13 .. lepastu doktor terus tye , nak makan ubt satu jenis je ke atau still 2 ni lg .. sy ckp dua2 jek .. takut hb drop balik 🤣

4y ago

Bancuh gan air .. sebab dia masam kan .. minum dan makan dgn ubt .. minum susu lepas 2jam mkn ubt .. elakkan kaffien